GENÇLİK SOKAK ÜNİVERSİTE

Akdeniz Üniversitesi öğrencisine 1 Mayıs’tan beri ulaşılamıyor

1 Mayıs’ta Taksim’de gözaltına alındığı belirtilen Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Adnan Özkaçmaz’dan 3 gündür haber alınamıyor. En son o gece bir yakınına mesaj atan Özkaçmaz’ın “Taksim’de gözaltına alındım, bir bodrum kata koydular” dediği öğrenildi. Avukatlar Özkaçmaz’ın gözaltı listelerinde de adının olmadığını belirtiyor.

1 Mayıs akşamı arkadaşlarından ayrılarak Taksim’e g10432127_650514051691007_8242625441758648621_nideceğini belirten Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Adnan Özkaçmaz’dan haber alınamıyor. Saat 21.30 sıralarında arkadaşlarından ayrılan Özkaçmaz’ın bir arkadaşına 22.30 sıralarında “Taksim’de gözaltına alındım, bir bodrum katına koydular” şeklinde mesaj attığı öğrenildi. O geceden beri kendisine ulaşılamayan Özkaçmaz’ın telefonu kapalı, avukatlar ise gözaltı listelerinde Özkaçmaz’ın isminin bulunmadığını belirtiyor.

Konuya ilişkin görüştüğümüz arkadaşları 1 Mayıs gecesi Adnan’ın kendilerinden ayrılarak Taksim’e gideceğini belirttiğini daha sonra ise Taksim’de gözaltına alındığını ve bir bodrum katında bekletildiği şeklinde bir mesaj attığını söyledi. O günden beri Adnan’a ulaşamayan arkadaşları telefonun da kapalı olduğunu kaydetti. Öte yanda 1 Mayıs’ta gözaltına alınanlarla ilgilenen avukatlar ise gözaltı listelerinde Özkaçmaz isminin bulunmadığını bellirtti.

Kendisinden haber alınamayan Özkaçmaz için arkadaşları, Twitter üzerinden duyuru yaptı.

1 Mayıs’tan beri haber alınamayan genç bulundu
1 Mayıs’tan beri haber alınamayan genç bulundu

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ilerihaber.org
Haber: Rıfat Doğan

Benzer Yazılar