EMEK SOKAK

Valilik çalışanı çatıdan haykırdı “Mobbing var”

Antalya’da hizmetli olarak çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarında birçok kez görev yeri değiştirilen 39 yaşındaki Kürşat A.,  Antalya Valiliği arkasındaki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak bir çok kez görev yerinin değiştirilmesini protesto etti.
Valilik personeli çatıya çıktı, “Valilikte baskı var, mobbing var diye haykırdı

06ce5dbf488014237a0b73241ebe1078Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu gereğince hizmetli memur olarak görev yapan ve en son Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (BATEM) emrine atanan Kürşat A., birçok kez görev yerinin değiştirilmesini gerekçe göstererek Antalya Valiliği arkasındaki bir binanın çatısına çıktı. “Valilikte baskı var, mobbing var” diyerek bağıran Kürşat A.’yı ikna etmek için valilik personelinden iki kişi yanına gönderildi. Polis bina çevresinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekibi ve itfaiye de hazır halde bekletildi. Kürşat A. yarım saatlik çabanın ardından ikna edilerek çatıdan indirildi ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kısa süre önce Antalya Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü’ndeki görevi sırasında kavga nedeniyle ceza alan Kürşat A.’nın BATEM’de görevlendirildiği belirtildi.

 

Kaynak: Akdeniz Haberci

Benzer Yazılar