EĞİTİM GENÇLİK SOKAK ÜNİVERSİTE

Tıp Fakültesi öğrencileri nitelikli eğitim istiyor

Antalya Sokakları- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri fakültede var olan kütüphanelerin erken kapanması, çalışma salonlarının yetersizliği ve daha birçok teknik sorunların çözülmemesi yüzünden fakülte önünde alternatif çalışma alanı oluşturdu.

12239961_951197081621714_106112505651426935_n

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 24 saat açık bir çalışma salonu ihtiyacı yıllardır güncelliğini koruduğunu söyleyerek dekanlığa çalışma şartlarının iyileştirilmesi için dilekçe yazdı. Öğrenciler tarafından yazılan dilekçede, “Fakültemizin 24 saat açık bir çalışma salonu ihtiyacı yıllardır güncelliğini koruyor. Özellikle Morfoloji Binasındaki PDÖ Kütüphanesi, F1 ve F2 derslerinin 23.00’de kapanması ve sabah zamanında açılmaması mağduriyet yaratıyor.
Hastanemizde A Blok 10. Katta bulunan masaların iyileştirilmesini, priz sayısının arttırılmasını, ışıklandırmanın kontrol edilerek uzun süredir patlak olan ampullerin değiştirilmesini, ısıtma sistemim gözden geçirilmesini, PDÖ Kütüphanesinin F1 ve F2 Dersliklerinin 24 saat açık kalmasını talep ediyoruz” denildi. Tıp Fakültesi öğrencileri Morfoloji Binası önünde alternatif bir çalışma alanı oluştururken uzun süredir çözülemeyen sorunlar için de imza kampanyası başlattı.

Fotoğraf Kaynak: Akdeniz Postası, Akdeniz Üniversitesi Fikir Kulüpleri Federasyonu

Benzer Yazılar