GENÇLİK KADIN SOKAK ÜNİVERSİTE

15 ÖGB’linin şiddet uyguladığı kadın öğrenci: “Bize kazandırdığınız nefrette boğulacaksınız”

Antalya Sokakları – Akdeniz Üniversitesi’nde dün gerçekleştirilmesi planlanan ırkçı etkiliği engellemek isteyen öğrencilerden G.A. 15 Özel Güvenlik Elemanın kendisine şiddet uygulamasının ardından sosyal paylaşım sitesinden yayımladığı mesajla tepkisini ortaya koydu: “Zulmün ülkesindeyim, zulüm eder sevilirim diye mi yapıyorsun bunları. Sevilmiyorsun kardeşim, çünkü sevgiden yoksunsun. Cebine bir miktar daha para girecek belki ama unutmayasın.. Bize kazandırdığınız nefrette boğulacaksınız”

“BU ÜLKEDE SADECE FAŞİZM VAR”
Akdeniz Üniversitesi Olbia Taş Amfi’de Turancı Hareketi Platformu tarafından yapılması planlanan ırkçı etkinliğe, engel olmak isteyen öğrencilerden G.A. yaşananlar esnasında, onlarca Özel Güvenlik Elemanı tarafından şiddete uğradı. 15 erkeğin arasına alarak şiddet uyguladığı kadın öğrencinin vücudunda zedelenmeler meydana gelirken, darp raporu alan genç kadın karakola giderek ÖGB’den şikayetçi oldu. Dün yaşananların ardından, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile tepkisini dile getiren öğrenci, şu ifadelere yerde verdi: “Bu ülkede adalet var diyenler, bu ülkede sadece faşizm var. Bunu öğrenmek için 70 yaşına gelip Artvinli olmasanız, ilk dayağınızı yemeseniz de olur”

“15 KİŞİLİK ÖZEL GÜVENLİKTEN ‘ÇEMBER DAYAĞI’ YEDİM”
“Kendini polis sanan, yaklaşık 1000 lira maaşla çalışan, doğru dürüst güvencesi olmayan üniversitenin yaklaşık 15 kişilik ‘özel güvenliklerinden’ çember dayağı yedim. Yanlış değil.15 erkek ortada tek bir kadın. Bu işte gerçekten bir terslik var. Tamam, cebine jop sokulunca solcu öğrenci arayıp dövmeye çalışıyorsun, faşistlerin önüne kendini siper ediyorsun ama, niye? Zulmün ülkesindeyim, zulüm eder sevilirim diye mi? Sevilmiyorsun kardeşim, çünkü sevgiden yoksunsun. Cebine bir miktar daha para girecek belki ama unutmayasın.. Bize kazandırdığınız nefrette boğulacaksınız”.

Benzer Yazılar