MANŞET SOKAK ÜNİVERSİTE

Polisten ülkücüye: ‘Erkek mi oluyorsunuz polisin arkasında’

Antalya Sokakları – Akdeniz Üniversitesi’nde bugün yaşanan olaylar esnasında, polis ile ülkücü grup arasında çıkan tartışmada Emniyet Müdür Yardımcısı: ‘Erkek mi oluyorsunuz polisin arkasında’ dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nde bugün gerçekleşen anmalara yönelik saldırı sırasında polis ile ülkücü grup arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında polise ‘Sen kime bağırıyorsun, kime hizmet ediyorsun?’ diyen ülkücüye Emniyet Müdür yardımcısı ‘Erkek mi oluyorsunuz polisin arkasında’ diyerek çıkıştı.

Pek çok eylemde polis barikatlarının arkasından yürüyen, öğrencilere polisin arkasından saldıran ülkücülerin, polisle yaşadığı tartışmanın ardından Emniyet Müdür Yardımcısının bu çıkışı, aralarındaki işbirliğini gözler önüne serdi. Polis de, bu sözlerle birlikte, bu grupların kendileriyle birlikte hareket ettiklerini onaylamış oldu. Yaşanan tartışma araya girenler tarafından sonlandı.

Polis ülkücü tartışması

Polisten ülkücüye: ‘Erkek mi oluyorsunuz polisin arkasında’Haber için: http://www.antalyasokaklari.com/2016/03/polisten-ulkucuye-erkek-mi-oluyorsunuz-polisin-arkasinda/

Antalya Sokakları tarafından gönderildi 16 Mart 2016 Çarşamba

 

Benzer Yazılar