KENT MANŞET SOKAK

Kara: EXPO’da bütçeler nereye yatırılıyor cevap yok

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, EXPO 2016’ya ilişkin eleştiride bulundu. “Daha önce soru önergesi olarak da sormamıza rağmen EXPO’da neler olup bitiyor bir türlü cevap alamıyoruz. Yapılan yatırımlar ve büyük bütçeler nasıl nerelere yatırıldı, anlamak mümkün değil” dedi

Antalya- CHP Antalya milletvekili  Niyazi Nefi Kara, Antalya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.Ülke ve kent gündemi ve EXPO hakkında düşüncelerini paylaştı.

EXPO 2016’nın plansız ve eksik ilerlemesine rağmen açılış yapmasına şaşırdığını kaydetti. Kara, “Daha önce soru önergesi olarak da sormamıza rağmen EXPO’da neler olup bitiyor bir türlü cevap alamıyoruz. Yapılan yatırımlar ve büyük bütçeler nasıl nerelere yatırıldı, anlamak mümkün değil” dedi. Son olarak Kara, EXPO’da kent dinamiklerinin devre dışı bırakılmasının büyük bir hata olduğunu dile getirdi.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni de Kara’nın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. AGC’nin büyük bir aile olduğunu belirten Yeni,  Antalya’nın yararına olan her öneride kent dinamikleri ile birlikte hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA

Benzer Yazılar