KENT MANŞET SOKAK

Ortada ne mucize var ne tramvay!

EXPO 2016 için Antalya’ya gelen Binalı Yıldırım, bitmemiş projenin reklamını yaptı. Bakan’ın ‘mucize’ sürede tamamlandığını söylediği tramvay projesi hala inşaat halinde.

Antalya – “EXPO 2016 Antalya alanına uzanan yol yapım ve raylı sistem çalışmalarını inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın, “Antalya 2’nci etap raylı sistem dünyada eşi benzeri olmayan bir sürede tamamlanıyor” diyerek övdüğü proje hala inşaat halinde

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul’un projenin inşaatını yerinde tespitiyle ortaya çıkan durum, Kaktüs Haber’de kamuoyuyla paylaşıldı. Haberin tamamı şöyle:

“Sözleşmesi 450 gün olan proje 150 günde tamamlanıyor” şeklinde Doğan Haber Ajansı tarafından bir haber servis edildi. Bu habere göre EXPO alanına kadar uzanan yolda yapımı süren tramvayın “tamamlandığı” şeklindeki ifade bizim oldukça dikkatimizi çekti.

EXPO alanına kadar uzanan tramvay hattı konusunda Bakan Yıldırım, hattın tamamlandığı bilgisi ile tamamlanmamış yerleri göstermeyerek kendi ekibi tarafından kandırılmış anlaşılan. Kendimiz bu yol üzerinde yaptığımız gözlemlere göre ne hat tamamlanmış ne de “mucize” gerçekleşmiş.

bitmemis_tramvay02Sayın Bakan Yıldırım, yapımı hala süren ve birçok yerde eksikliklerin olduğu tramvay hattı için “tamamlandı” bilgisini kimden edindi sormak lazım. “Mucize gerçekleşti” diye Antalya halkını kandırmaya kimsenin hakkı yoktur”.

pi

Benzer Yazılar