ÇOCUK EĞİTİM MANŞET SOKAK

Demre Müftülüğü’nden İlçe Milli Eğitim ortaklığıyla ‘Dini Kreş’

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü’yle protokol imzaladı.Müftülük, Milli Eğitim’in tahsis ettiği binaya ‘Dini Kreş’ açacak.

Antalya – Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü’yle ‘Dini Kreş’ protokolü imzaladı. Demre İlçe Milli Eğitim’in yer sağlayarak ortaklaştığı ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak kreşte 4-6 yaş grubu çocuklara dini eğitim verileceği öğrenildi. Demre Kaymakamlığı’nda yapılan protokol törenine, Demre Kaymakamı Murat Uz, Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, AKP İlçe Başkanı Bayram Arıcı, İlçe Müftüsü Sabit Doğru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun katıldı.

Konuyla ilgili İlçe Müftüsü’nün açıklaması ise şöyle: “Antalya’nın birçok ilçesinde bu uygulama mevcut. Bizler de Demre’de neden olmasın dedik. Kreşimiz 2016-2017 eğitim-öğretim sezonuna yetişecek. Çocuklarımız diğer kreşlerde olduğu gibi okul öncesi temel eğitim bilgilerini uzman eğiticiler tarafından alacak, aynı zamanda dini bilgilerin de oyun oynayarak, eğlenceli bir şekilde öğrenmeleri sağlanacak”

Kaynak: sondakika.com

Benzer Yazılar