EMEK KÜLTÜR-SANAT SOKAK

Güvenlik bahanesiyle kaldırılan Sanat Sokağı için imza kampanyası

Attalos Meydanı’nda Sanat Sokağı olarak bilinen, el emeğiyle yapılmış ürünleri satan tezgahtarlar zabıta tarafından yerlerinden edildi. Sanat Sokağı’nın toplatılmasına karşı imza kampanyası başlatıldı.

Antalya –  Attalos Meydanı’nda Sanat Sokağı olarak bilinen, el emeğiyle yapılmış ürünleri satan tezgahtarlar zabıta tarafından yerlerinden edildi. Kendi emekleriyle yaptıkları ürünleri satıp geçimini kazananların bulunduğu, turistlerin de ilgisinin yoğun olduğu Sanat Sokağı, ‘güvenlik’ bahanesiyle kaldırıldı. Sanat Sokağı’nın kaldırılmasına karşı imza kampanyası başlatıldı.

Sosyal paylaşım sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Renkleri her gün biraz daha solan Antalya’nın bu en renkli, en canlı, en sosyal, en sanatsal ve en kültürel sokağının Antalya Belediyesi tarafından göz göre göre yok edilmesine izin vermeyelim. Başta duyarlı Antalyalılar olarak tüm yaşam dostlarını desteğe çağırıyoruz. Gelebilecekler bugün sanatçılar sokağına gelerek destek olabilirler. Bir imza ve destek standı açıldı.
Lütfen duyuralım, paylaşalım, destek olalım. Renklerimizin solmasına izin vermeyelim”.

Benzer Yazılar