MANŞET SOKAK SPOR

101 Korkmaz İnsan Turnuvası sona erdi: Kazanan dostluk oldu

Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Korkmaz Tedik anısına düzenlenen 101 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk futbol turnuvası sona erdi. 32 takımın yer aldığı turnuvada kazanan dostluk ve barış oldu. Final maçları yapılırken, tribünlerde ve sahada dayanışma hakim oldu.

Antalya Sokakları – Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Korkmaz Tedik anısına düzenlenen 101 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası sona erdi. Final maçları kadın ve erkek takımlarının karşılaşmalarıyla yapıldı. Kadın turnuvasının finalinde Emek Partili Kadınların ‘Mirabel Kardeşler’ takımı ile Halkevci Kadınların ‘Bernanın Kızkardeşleri’ takımı karşılaştı. Erkeklerde ise Habibler ile Çorumlular maç yaptı.

Turnuvanın final maçlarında kadınlarda kazanan ‘Bernanın Kızkardeşleri’, erkeklerde ise ‘Çorumlular’ oldu. Her iki karşılaşmada da maç penaltılarla sona erdi. Kupa töreninde Gökhan Akman ve Korkmaz Tedik’in aileleri konuşma yaptı. Korkmaz Tedik nezdinde yaşamını yitiren 101 insan için barış güvercinleri uçuruldu. Ardından Korkmaz Tedik’in doğum yıldönümü vesilesiyle çocuklar trübünlere çağırılarak pasta üfledi.

‘Herşey barış için her gol dostluk için’ sloganları eşliğinde süren karşılarmalarda kazanan dostluk, dayanışma ve barış oldu. Turnuvanın ardından Korkmaz Tedik adına yemek verildi. 13515211_1013981078709181_276799285_n

Benzer Yazılar