EMEK MANŞET SOKAK

Alanya’da 10 Ekim anmasına faşist provokasyon

Alanya’da Eğitim Sen’in 10 Ekim Ankara Katliamı’nda yitirilenler için düzenleyeceği basın açıklamasını provake eden bir grup, Eğitim Sen üyelerinin şubede olmadığı sırada, sendikanın üst katında bir vatandaşın oturduğu eve girerek Türk bayrağı astı.

Antalya Sokakları- Alanya’da Eğitim Sen’in 10 Ekim Ankara Katliamı’nda yitirilenler için düzenleyeceği basın açıklamasını provoke eden bir grup, Eğitim Sen üyelerinin şubede olmadığı sırada, sendikanın üst katında bir vatandaşın oturduğu eve girerek Türk bayrağı astı.

EĞİTİM SEN ÜYELERİNE ALENEN TEHDİT
Basın açıklamasını provoke eden faşist grup ardından ‘basın açıklaması’  yaptı. Abdullah Üzüm isimli şahıs “ Görevi PKK ve yandaşlarını savunmak olan bu densizlere ya gerekeni yapın ya da biz yapınca bize küsmeyin” diyerek Eğitim Sen üyelerini tehdit etti.

SALDIRGANLAR SOKAĞA ÇIKTI, YEREL BASIN ÇANAK TUTTU
Alanya Gazetesi adlı sitede yer alan habere göre faşist grup tarafından Ankara Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin mezarına ay yıldızlı tişört giydirildi. Eğitim Sen’in anma açıklamasına, binasına ve katliamda hayatını kaybedenlerin mezarına yapılan saldırıyı yerel basın “Ay yıldızlı tişört operasyonu”, “Alanya’da HDP’ye şok” ifadeleriyle yayınladı. Saldırılara çanak tutan yerel basın saldırganlar için “milli duyguları hassaslaşan vatandaş” şeklinde güzellemelerde bulundu.

Benzer Yazılar