MANŞET ÖZEL HABER POLİTİKA SOKAK

İlkay Akkaya’dan KESK’in imza standına destek ziyareti

KESK’in görevden alınan öğretmenler için başlattığı imza kampanyasının 15. gününde sanatçı İlkay Akkaya imza standına gelerek destek verdi.

Antalya Sokakları Özel –  KESK’in görevden alınan öğretmenler için başlattığı imza kampanyasının 15. gününde sanatçı İlkay Akkaya imza standına gelerek destek verdi. İlkay Akkaya görevden alınan öğretmenler için imza atarken;

“Çok zor bir zamandan geçiyoruz, bu zamanı birlikte örgütledikleri insanlara düşman oldular ve bu düşmanlığı bahane ederek toplumun demokratik güçlerini biçmeye çalışıyorlar. Bunun karşısında yine hep birlikte duracağız bugüne kadar olduğu gibi.  Son tahlilde biz kazanacağız” dedi.

 

“Ama bu kez çok daha uzun bir zamana yayılmış şekilde karanlık bir zamandan geçiyoruz” diyen Akkaya,  bu mücadelenin en umut veren tarafının, zor süreçlerden birlikte geçiriliyor olması olduğuna değindi. “Bu da bitecek bunu biliyoruz, en ufak iyi niyete en ufak demokratik talebe kurşunlarla toplarla tüfeklerle bombalarla karşılık verilen bu zamanda iyiliği büyüterek çıkabileceğimize inanıyorum” diyen Akkaya mücadeleyi  büyütme çağrısı yaptı.

KESK, Ankara’da yapılacak mitingin yasaklanmasına ilişkin yarın saat 12.00’da Atalos Meydanı’nda protesto edeceğini açıkladı.

Haber: Meryem Tolu- Şehristan Kaya

Benzer Yazılar