EMEK MANŞET SOKAK

KESK’ten ihraç ve açığa alınmalara karşı imza kampanyası

KESK’in görevinden ihraç edilen ve açığa alınan çalışanların göreve iade edilmesi talebiyle yurt genelinde başlattığı imza kampanyasının Antalya ayağı bugün başladı. Kışlahan Meydanı’nda yapılan basın açıklamasıyla duyurulan kampanya 15 Ekim tarihine kadar sürecek

Antalya – Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’nun, ‘İhraç edilen ve açığa alınan kamu görevlileri göreve iade edilsin’ talebiyle yurt genelinde başlattığı imza kampanyası, eş zamanlı olarak Antalya’da da başladı.

Kışlahan Meydanı’nda öğle saatlerinde toplanan KESK üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, yapttıkları basın açıklamasıyla imza kampanyası başlatıldığını ifade etti. Grup adına basın açıklamasını yapan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar, baskı, ihraç ve açığa almalara karşı mücadele edeceklerini vurguladı. Ayar, “Haklı mücadelemizi baskı altına almaya çalışan, her türlü hukuk dışı ve fiili uygulamalar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de sessiz kalmayacağız. Ortak değerlerimize sahip çıkmaya devam edecek, fiili ve meşru mücadelemizi her koşulda sürdürmek için birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Yurt genelinde eş zamanlı başlatılan imza kampanyamıza tüm Antalyalıların destek vermesini bekliyoruz” dedi.

İmza kampanyasının 15 Ekim tarihine kadar süreceğini belirten Mustafa Ayar, sadece sokakta değil, işyerlerinde de mücadelenin süreceğine işaret etti.

Benzer Yazılar