KÜLTÜR-SANAT MANŞET SOKAK

Konyaaltı Kitap Fuarı kapılarını okuyuculara açtı

Konyaaltı Belediyesi tarafından 7’ncisi düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Antalya – Konyaaltı Belediyesi tarafından 7’ncisi düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuara 350 yayın grubunun yanı sıra birçok yazar ve fikir insanıyla çeşitli imza törenleri ve söyleşiler düzenlenecek

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı, Cam Piramit sergi alanında açıldı. Fuarın açılış töreninde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuara “Okumak” sloganı ile çıktıklarını söyledi. Böcek, “Kitap fuarımız çadırlarda başlamıştı. Her yıl günün önemini belirten temalar ile bugünlere geldik. Bıkmadık yorulmadık. Ne okurlarımız bıktı ne de biz bıktık. Hep birlikte bugünlere geldik.” dedi.

10 gün sürecek Konyaaltı Kitap Fuarı’nda yaklaşık 350’ye yakın yayın evi eserlerini sergileyecek. Fuarda 60 stant yer alırken bir çok fikir insanı ve yazar sevenleri için imza törenlerine katılacak. Cam Piramit alanında düzenlenen fuarın açılış törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak, Zeynep Altıok, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Benzer Yazılar