DOĞA MANŞET SOKAK YAŞAM

Tecavüz edilip bıçaklanan kedi yaşam mücadelesini kaybetti

Önce tecavüze uğrayan, üç gün sonra çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru kedi, 10 gündür tedavi gördüğü klinikte öldü.

Antalya – Antalya’da geçtiğimiz gün yavru kediye tecavüz edildiği, ardından bıçaklandığı ortaya çıktı. 10 günden beri tedavi gören kedi bugün hayatını kaybetti.

Ne olmuştu?
Antalya’da yaşayan Yana Krall, Muratpaşa İlçesi’ndeki Düdenpark’ta yavru kedinin yürüyemeyecek kadar acı çektiğini gördü. Kediye bir aracın çarptığını düşünen Krall, tedavi için götürdüğü veterinerde kedinin tecavüze uğradığını öğrendi. Yana Krall, tedavi sonrasında hayvanı aynı bölgede binanın bahçesine bıraktı.

3 gün sonra aynı kediyi daha kötü halde yatarken gören Yana Krall, kediyi veterinere götürdüğünde işkence izlerine rastlandı. Minik kedinin cinsel organının kesildiği, kuyruk sokumunda kesikler açıldığı ve kuyruğunun ikiye ayrıldığı belirlendi. Kedinin tedavisi için ihtiyaç duyulan miktar, Yana Krall’ın başlattığı kampanyayla kısa sürede tamamlandı. Klinikte veteriner tarafından tedavisi yapılan yavru kedinin durumu ağır.

Durumdan haberdar olan Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, yaşanan vahşetle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Kediye yapılanların tek bir kişinin işi olmadığını aktaran Yanık, benzer olayların yaşanmaması için parka kamera takılması için belediyelerden destek istedi.

Benzer Yazılar