MANŞET SOKAK

Romanın fethine Türel’den kutlama mesajı

Anadolu Gençlik Derneği’nin Antalya’da düzenlendiği Mekke’nin Fethi etkinliğinde ‘Roma’yı tekbirlerle fethedelim’ çağrısı yapıldı. Fetih çağrısının yapıldığı etkinliğe Mederes Türel telgraf gönderdi.

Antalya – Anadolu Gençlik Derneğinin geçtiğimiz gün gerçeklekleştirdiği etkinlikte dualar okunarak fetih çağrısı yapıldı.

Etkinliğe Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Galip Akın, Memur-Sen Antalya İl Başkanı Mustafa Çoban, Şuurlu Öğretmenler Derneği Antalya Şube Başkanı Ebubekir Özsarı, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Tevke, Hayrat Vakfı Temsilcisi Mustafa Karaçöl, ASDER İl Başkanı Enver Öztürk, Cansuyu İl Temsilcisi Selahattin Bıçakçı, Evrensel Hafızlar Derneği Temsilcisi Mustafa Saçkan ve Cihannüma Temsilcisi Ahmet Şentürk katılırken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel telgraf gönderdi.

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şube Başkanı Ahmet Muhammet Pişirici, “Allah’ın izniyle Efendimizi örnek alacak bir nesille Fas’tan Endonezya’ya çağrım İslam Birliği kurulacak, Efendimiz’in müjdesi olan Roma tekbirlerle aynı Mekke’nin Fethi gibi bu gençler sayesinde fethedilecek, bundan kimsenin zerre kadar dahi şüphesi olmasın. Bizler Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak efendimizin örnek alan nesillerin yetişmesi için geçtiğimiz ay ülke genelinde 400 bin gencimize efendimizin hayatını okuttuk. Ortaokullarda, liselerde, üniversitelerdeki gençlerimize teneffüs buluşmalarından Asrı Saadet derslerine, okuma gruplarından siyeri nebi yarışmalarına, Mekke’nin Fethi’nden İstanbul’un Fethi’ne yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerde en büyük gayemiz, Allah’ın rızası için hayatını vakfetmiş Efendimiz’in izinde yeryüzünde hakkın hakim olması için zihniyet ve sistem mücadelesi veren bir gençlik yetişmesi ve İnşallah “Hak geldi, batıl yok oldu ve batıl yok olmaya mahkumdur” ayetinin tecellisi bunların vesilesiyle olacaktır. İçinde bulunduğumuz zor günler geçecek, yeniden fethin aydınlığına kavuşacağız” dedi.

Benzer Yazılar