MANŞET SOKAK

Menderes Türel: Başbakan yine Binali Yıldırım olacak

Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel katıldığı ANSİAD toplantısında “17 Nisan sabahı uyandığımızda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan yine Binali Yıldırım olacak” dedi

Antalya Sokakları – Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) Akra Barut Otel’de düzenlediği toplantıda iş adamlarıyla buluşan Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, Antalya ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin 16 Nisan’da bir seçim yapmayacağını, devlet yönetiminin biçimine yönelik bir halk oylaması yapılacağını ifade eden Türel, “17 Nisan sabahı uyandığımızda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan yine Binali Yıldırım, ana muhalefet partisi lideri yine Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı yine Devlet Bahçeli olacak. Bir siyasi seçim yapmıyoruz. Devlet yönetiminin biçimine yönelik bir teklif var ortada. Herkesin fikrine, kararına saygımız sonsuzdur.” diye konuştu.

TÜREL YASA TEKLİFİNİ OKUMADI MI?
Menderes Türel’in 17 Nisan sabahı uyandığımızda “Başbakan yine Binali Yıldırım” olacak ifadesi, acaba anayasa değişikliği metnini okumadı mı sorularına yol açtı.

AKP’nin yasa teklifinde Başbakanlık kaldırılıyor ve merkezi referandum propagandasında da bunun iki başlılık olduğu yetkinin tümden Cumhurbaşkanı’na verilmesinin gerektiği açık açık anlatılıyor.

Benzer Yazılar