MANŞET SOKAK

Atatürk heykelini çalılığa atmışlar

Antalya’da Göçerler mahallesinin arka kısımlarındaki çalılık alanda 2 metre boyunda Atatürk heykeli bulundu.

Antalya – Kepez İlçesi Göçerler mahallesinde çalılık alanda yürüyüş yapan vatandaşlar yaklaşık 2 metre boyunda fiberden yapılmış Atatürk heykelini çalılıklar arasına atılmış halde buldular. Vatandaşlar, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem’i bilgilendirdi.
Heykelin atıldığı yere giden Erdem ve yanında ki heyet burada bir açıklamada bulundu ve emniyeti bilgilendirdi. Erdem, “Geldikleri günden beri Atatürk adını taşıyan ne varsa yıkmak için çaba harcayanlar, Türk lirasından Atatürk’ün resmini çıkartanlar, stadyumlardan adını kazıyanlar, Milli eğitim müfredatından Atatürk ilke ve devrimlerini çıkartanlar, özgür ve bağımsız bir Türkiye’de yaşıyorsak Atatürk ve arkadaşlarına, atalarımıza borçlu olduklarını unutuyorlar. İçlerindeki kin ve nefret duygularını bir türlü yıkamıyor, atamızın heykelini buraya ormanlık alana atma cesaretini gösteriyorlar.” diyerek tepkisini gösterdi. 
Heykelin bulunduğu alana gelen polis ekipleri tarafından heykeli incelenmek üzere götürüldü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Benzer Yazılar