EMEK KÜLTÜR-SANAT MANŞET SOKAK

İşçi Filmleri Festivali Antalya ayağı başlıyor

12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nin Antalya ayağı 7 Ekim’de perdelerini aralıyor.

Antalya Sokakları –  12. Uluslararaası İşçi Filmleri Festivali’nin Antalya ayağı perdelerini bu yıl 7 Ekim’de gerçekleşecek galayla aralıyor. Meltem Paşa Çarşısı’nda gerçekleşecek olan galada Kazım Kızıl’ın yönetmenliğini üstlendiği Neredesin Arkadaşım belgeselinin gösteriminin ardından  Yeni Türkü ve Promete sahne alacak. Festival haftası dahilinde Emek Mücadelesi paneli ve kamera kullanım atölyesi de yapılacak.

GÖSTERİMLERİN YANI SIRA PANEL VE ATÖLYE
Festival haftası boyunca (7-14 Ekim) yapılacak 44 film gösteriminin yanı sıra 8 Ekim günü Konyaaltı Cemevi’nde gerçekleşecek Emek Mücadelesi paneline DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan konuk olacak. OHAL, KHK’lar ve Diktatörlüğe Karşı Emek Mücadelesi konulu panelin moderatörlüğünü ise Halkevleri MYK Üyesi Kutay Meriç Üstlenecek.
Antalya Sinema Derneği’nin desteğiyle Cep Sahne’de gerçekleşecek Blackmagic Ursa Mini 4K Atölyesi’nin yürütücülüğünü Naci Bürtev Yapacak. Blackmagic Ursa kameranın avantajları, dezavantajları ve özelliklerinin antılmasının ardından kamera kullanımına dair uygulamalar yapılacak.

İşçi Filmleri Festivali Antalya programı şu şekilde,

Benzer Yazılar