SOKAK

Cumhuriyet Yürüyüşü 28 Ekim’de Konyaaltı varyantta

Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, fener alayı ve büyük konserlerle kutlanacak

Antalya Sokakları – Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, sanatçıların konserleriyle kutlanacak. Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer ve Manavgat Belediyeleri, Cumhuriyet Bayramı’nda sanatçıları Antalyalılarla buluşturuyor.

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN FENER ALAYI
Muratpaşa Belediyesi, her Cumhuriyet Bayramı’nda  yüzbinleri bir araya getirdiği Cumhuriyet Meydanı’nda olacak.
Yaklaşık 150 sivil toplum örgütünü kapsayan Cumhuriyet için Antalya Elele Platformu’yla düzenlenecek kutlamalar 28 Ekim Cumartesi saat 18.00’de Konyaaltı varyantında fener alayıyla başlayacak.

Fener alayı, Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlanacak. Meydandaki kutlamalarda ise saat 19.00’da, ‘Güneye Giderken’, ‘Yine Düştük Yollara’ ve ‘Sözlerimi Geri Alamam’ gibi klasiklere sahip Türk rock müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak. Bulutsuzluk Özlemi’nin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü sahneye çıkacak.

İLÇELERDE CUHURİYET ÇOŞKUSU
Konyaaltı Belediyesi, 29 Ekim günü Mustafa Sandal konseri düzenliyor. Konyaaltı Belediye binası önündeki konserin başlama saati 20.00. Kemer Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği konserde ise özgün müziğin güçlü sesi Edip Akbayram sahne alacak. Konser 29 Ekim günü saat 20.00’de başlayacak. Manavgat’ta ise pop rock grubu Gripin Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 21.00’de sahneye çıkacak.

Benzer Yazılar