KENT MANŞET SOKAK

Menderes Türel’in sloganı Meral Akşener’in partisine slogan oldu

Menderes Türel’in son dönemde kullandığı slogan ve tasarımı, Meral Akşener’in kurduğu partiyle aynı olması akıllarda soru işaretleri bıraktı: Menderes Türel bu sloganı kullanmaya devam edecek mi?

Antalya Sokakları – MHP’den ayrılarak, bir süredir yeni bir parti çalışması yapan Meral Akşener, bugün parti ismi ve sloganını duyurdu. Bakanlığa yapılan başvuru sonrası tanıtımı yapılacak olan partini adı İyi Parti olacağı belirtildi. Parti logosu ise mavi üzerine 8 ışıklı güneş olarak duyuruldu.

İyi Parti’nin sosyal medya hesaplarından ‘Türkiye’ye İyi Gelecek’ sloganıyla paylaşımlar yapıldı. Bu slogan ve logo akla Menderes Türel’in kullandığı ‘Antalya’ya İyi Gelecek’  sloganını getirdi. Menderes Türel ikinci kez Büyükşehir Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana bu sloganı kullanıyor. Sloganın mavi zemin üzerine doğan güneş kullanılması akıllarda bir takım sorulara sebep oldu. Menderes Türel bu sloganı kullanmaya devam edecek mi?

MENDERES TÜREL’DEN İLK AÇIKLAMA
Menderes Türel, İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logoyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ’Antalya iyi gelecek’ sloganı ve logosunu, Türk Patent Enstitüsü’ne başvurarak Aralık 2015’te tescil ettirdiği belirtildi.

Benzer Yazılar