MANŞET SOKAK SPOR

Antalyaspor’dan taraftarlara İzmir Marşı fırçası

Gençlerbirliği ve Antalyaspor maçında Antalyasporlu taraftarlarca okunan İzmir Marşı için Antalyaspor yönetimi birlik olma ruhuna uygun olmadığı gerekçesiyle açıklama yayınladı.

Antalya – Süper Lig’in 32. haftasında Ankara’da gerçekleşen Gençlerbirliği ve Antalyaspor maçında Antalyasporlu taraftarlarca okunan İzmir Marşı nedenilye Antalyaspor yönetiminden açıklama yapıldı.

Açıklamada Antalyaspor camiasının siyaset üstü olduğu öne sürülerek, İzmir Marşı’nın birlik olma ruhuna uygun olmadığı belirtilerek  “Bu bağlamda Antalyasporumuzu Yönetim Kurulu olarak siyaset üstü bir camia olarak düşünüyor ve her türlü siyasi tartışmanın dışında tutma hassasiyetimizi en yüksek düzeyde sergiliyoruz. Çünkü Antalyasporumuz farklı partilere gönül ve oy vermiş herkesin sevgilisi bir kulüptür.
Ancak bize her zaman, her yerde destek veren kırmızı-beyaz renklere gönül veren bir kısım taraftarın Gençlerbirliği maçının son dakikalarına doğru ortaya koyduğu bazı tezahüratları, birlik olma ruhuna uygun olmamıştır. Yine Gençlerbirliği maçında bizlerin de çok sevdiği ve milli duygularımızı kabartan, ancak bir siyasi partinin gerek referandumdaki “Hayır” kampanyası sürecinde, gerekse Cumhurbaşkanı adayı tarafından siyasi malzemesi haline dönüştürülmüş bir marşın siyasi tarafgirlikle söylenmesi açıkçası hoş bir davranış değildir. ” denildi.

TARAFTARLARDAN TEPKİ
İzmir Marşı’nın siyasi marş olarak yorumlanmasını eleştiren taraftarlar twitterdan yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

Benzer Yazılar