KENT SOKAK

Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya gitmeyen çalışanlardan savunma isteniyor

Geçtiğimiz hafta Antalya’ya giden Tayyip Erdoğan için havalimanında yapılan karşılama törenine katılmayan belediye çalışanlarının savunması isteniyor

“EXPO 2016 Antalya” kapsamında yapılan çalışmaları incelemek amacıyla 19 Ocak’ta Antalya’ya giden Tayyip Erdoğan için havalimanında karşılama töreni yapılmıştı.

Cumhuriyet’in haberine göre; karşılama törenine AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanları da davet edildi. Bazı belediye çalışanlarının törene katılmaması üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkan Vekili M. İnanç Argun’un çalışanlara gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verildi.

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize teşrifleri ile ilgili karşılama törenine katılmanız için tüm personelle birlikte tarafınıza bildirim yapılmıştır. 19.01.2016 tarihinde tarafınıza yapılmış olan tebligata rağmen katılımda bulunmamanızın sebeplerini (varsa resmi izin belgesi, doktor raporu) 20.01.2016 tarihi saat 16.00’ya kadar Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanlığı kayıtlarına girmiş olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na yazılı olarak bildirmenizi rica ederim.”

sndika

Yapılan incelemeler sonucunda mazereti bulunmayan çalışanlara soruşturma açılacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Sendika

Benzer Yazılar