GENÇLİK SOKAK

Can Dündar’a bir TIR dolusu mektup

Antalya Sokakları- Antalya CHP İl Gençlik Kolları, Güllük PTT şubesi önünde Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını ‘Can Dündar’a bir TIR dolusu mektup gönderiyoruz’ etkinlik kapsamında protesto etti.

CHP Antalya İl Gençlik Kollarnın düzenlediği düzenlediği ‘Can Dündar’a bir TIR dolusu mektup gönderiyoruz’ etkinliği PTT Güllük şubesinde gerçekleşti. PTT güllük şubesinin önünde basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında “Size bu mektubu oyuncak bir TIR içinde gönderiyoruz çünkü gerçek bir TIR alacak paramız yok. TIR’ımızda silah yok sadece mektup var. Çünkü biz savaş isteyenlerle barış isteyenlerin farkını göstermek istiyoruz. Çünkü biz barışı kalem ve kağıt ile getireceğiz. Ama bir gün mutlaka adaleti de barışı da bu topraklara getireceğiz” ifadelerine yer verildi.

‘ADALET BİZİMLE DALGA MI GEÇİYOR’

Türkiye’de ki adalet sisteminin tutarsızlığına da değinilen basın açıklamasında “Sizin için casus demişler. Oysa şimdiki başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş’in ‘hem vallahi hem billahi’ diyerek sizin yazdıklarınızı aynen oda söylemişti. Siz söyleyince tutukladılar o söyleyince başbakan yardımcısı yaptılar. Türkiye’de yaşanılan olaylar ve adalet bizim aklımızla dalga mı geçiyor” denildi.

Yazılan mektupların postalanmasının ardından etkinlik sona erdi.

da,da*

Benzer Yazılar