GENÇLİK MANŞET SOKAK

5 CHP üyesi daha gözaltına alındı

Antalya’da CHP üyesi 5 kişinin 28 Haziran’da gözaltına alınmasının ardından bu gece yapılan operasyonla gözaltı sayısı 10’a ulaştı.

Antalya Sokakları- CHP üyesi Ramazan Gökoğlu, Mahir Şen, Hasan Çetin’in aralarında bulunduğu 5 kişinin 28 Haziran’da gözaltına alınmasının ardından bu gece düzenlenen operasyonlarla sayı 10’a ulaştı. Gelen bilgilere göre bu gece gözaltına alınan CHP’lilerin isimleri şöyle: Gökmen Çot, Salih Ulus, Veli Yeşilçay, Gökhan Satılmış, Yiğit Eke.

28 Haziranda gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen gençlerin gözaltı süresi 7 gün uzatılmıştı. Kararın ardından bu gece düzenlenen operasyonlarla gözaltı sayısı  10’a ulaştı. Gözaltına alınanların Çallı Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi.

NE OLMUŞTU
24 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde gündüz sandık başında oylarına sahip çıkan yüzlerce seçmen, akşam da seçimde usulsüzlük yapıldığı haberi üzerine Antalya Adliyesi önünde toplanmıştı.

Antalya Adliyesi önünde, seçimde usulsüzlük yapıldığı haberleri üzerine sonuçları protesto eden 5 CHP’li genç gözaltına alınmıştı.

Bugün gözaltına alınan 5 kişiyle birlikte sayı 10’a yükseldi.

Gelişmeleri aktaracağız.

Benzer Yazılar